Privé Consulten

Onze mediums staan voor u klaar!

Ria van Boven | Medium

Mijn naam is Ria van Boven en woonachtig in Berlicum.
Bij mij kunt u terecht voor allerlei levensvragen op persoonlijk vlak, gezin, familie, werk en relaties.
Ook kan ik tijdens een consult spontaan contact maken met overledenen, of via foto’s uw inzichten meegeven.
Voor het maken van een afspraak kunt u mij altijd bellen via 06 18279907.

Antonet Alders | Medium

Hallo,

Mijn naam is Antonet Alders en ben woonachtig in Berlicum.
Ik geef workshops bijenwasstrijken. Dat kan zowel individueel
als in een groepje van ongeveer 4 personen.
U maakt zelf de wastekeningen en van daaruit mag ik u een boodschap meegeven.
Verder is het mogelijk om een foto van een overledenen mee te brengen om u te helpen
met b.v. verwerking en inzicht te geven in het alledaagse leven.
Waar nodig is kan ik u behandelen d.m.v. magnetiseren.
Voor informatie of een afspraak kunt u mij altijd bellen.
Mijn tel nr. is 06-20996827

Mieke van den Bergh | Medium

Hallo,

Ik ben Mieke van de Bergh en woon in Berlicum. Ik kan u helpen met de behandeling van brandwonden door deze te overlezen. Door het overlezen bent u snel verlost van de pijn en geneest uw huid snel. Ik kan u hiermee ook helpen op afstand. Ik help u met pijnklachten door u te magnetiseren. Ook dit kan ik op afstand.

Ik kan foto’s lezen van overleden personen. Zo kan ik u boodschappen doorgeven van uw overleden dierbaren.

Wastekening maken en uitlezen. Ook met deze bijenwastekeningen kan ik boodschappen aan u doorgeven.

Bel gerust voor een afspraak Tel. 06-12077805.

Joke van den Biggelaar | Medium

Mijn naam is Joke van den Biggelaar en ik woon in Boxtel.

Voor alle hulp kunt u bij mij terecht op wat voor gebied dan ook. Magnetiseren is een van de mogelijkheden en ik mag ook contact hebben met overledenen. Dit kan helpen bij het verwerken van verlies.

Ik geef ook medidatieoefeningen.

Bel gerust voor een afspraak Tel. 06-44257604.

Jacqueline van Veggel | Healing

Mijn naam is Jacqueline van Veggel en woonachtig in Oss. Binnen mijn praktijk Happiness2you coach ik, als Innerlijke Krachtcoach, mensen om hun innerlijke kracht te vergroten en hun emoties en oude patronen uit het verleden, die hen dagelijks belemmeren, te transformeren.

De behandelingen die ik daarbij toepas zijn Matrix Energetics, Reconnective Healingen, Quantum Touch en Acupressuurmassages.
Naast deze behandelingen ben ik gecertificeerd Weight Lossexpert door bij u een Virtuele Maagband te plaatsen om blijvend uw overtollige kilo’s kwijt te raken.
Meer informatie over wat ik voor u kan betekenen kunt u vinden op mijn website www.happiness2you.nl.
Voor het maken van een afspraak mag u bellen naar 06 45617474.
Graag tot ziens.